KUULUS KUTSIKAS ⟩ Välismaalased on tulevasest Eesti politseikoerast vaimustuses

Elu24
Copy
Säm.
Säm. Foto: Kuvatõmmis Facebookist

Hiljuti kirjutasime eriüksuse K-komandoga liitunud Terrorist, kuid nüüd on aeg tutvuda tema sama nunnu kutsikast «vennaga». Belgiast pärit Säm, kellest saab peagi tubli politseikoer, on tänaseks juba paljude välismaalaste südamed võitnud!

Leedust alguse saanud populaarne veebilehekülg Bored Panda on Facebookis endale kogunud juba üle 15 miljoni fänni. Hiljuti jagas Bored Panda nii enda kodulehel kui ka Facebookis postitust kutsikast, kes on tulevane politseikoer ei kuskil mujal kui Eestis. Tegu on Sämiga, kes saabus Eestisse koos venna Terroriga eriüksuse K-komando liikmeks ja kellest leiad rohkem infot SIIT.

«See tubli poiss hakkas just Eestis politseikoeraks õppima ja inimesed internetis on tema üle juba uhked,» kirjutati Bored Panda lehel. Facebookis on peaaegu kahe päevaga kogunud üle 5000 meeldimise ning umbes sada kommentaari.

«Kurjategijad pöördavad ümber ja tahavad, et Säm ja Terror nad kinni püüaks!! Ole rahulik, mu 61-aastane süda!» teatas Californiast pärit naisterahvas. 

Teine naisterahvas tegi nalja, et ta smugeldab esimesel võimalusel Eestisse koeramaiusi ning tahab, et Säm ta kätte saaks.

Muidugi oli hulgaliselt neid, kes arvasid, et Säm on väga armas ning üks välismaalane soovis, et koerale tehakse eraldi Facebooki lehekülg, mida ta jälgida saaks. 

«Ma armastasin Eestit ja nüüd ma armastan seda veelgi enam!» teatas üks vanem naisterahvas. 

This good boy just started training to become a police dog in Estonia and people on the internet are already proud of him:

Posted by Bored Panda on Friday, 2 October 2020

Sämi internetikuulsus sai alguse imgur.com veebilehelt, kus teda tutvustati eriüksuse värske liikmena. «Mitte keegi ei pääse tema käest,» lisati pealkirjas.

Postitusega jagati nelja pilti ning seda on nähtud üle 125 000 korra. Postitus on kogunud ka mitmeid kommentaare, millest kõige populaarsem on järgmine: «Ma ei ole eestlane ja ei ole isegi Eesti lähedal aga ma tunnen, et maailm muutus ühtäkki natuke turvalisemaks.»

Pilte Sämist näed SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles