ÕUDUKAS ⟩ Näljased hiidkrabid ründasid piknikku pidanud perekonda!

lemmik.postimees.ee
Copy
Kookoskrabi.
Kookoskrabi. Foto: Shutterstock

Austraalia valduses oleval Jõulusaarel piknikku pidanud pere sattus väga kummalisse olukorda, kui õhtupimeduse varjus liitus nende üritusega sadu näljaseid kookoskrabisid.

Mõnusalt õhtut veetnud pere valmistas tähistaeva all endale süüa, kirjutab Daily Star. Grillilt levinud lõhnad meelitas aga õhtupimedusest välja sadu hiidkrabisid, kes leidsid, et nemad peaksid ka piknikul osalema. Pereema sõnul oli avanenud vaatepilt justkui õudusfilmist, kuid õnneks krabid pere peole kriipsu peale ei tõmmanud. Krabid toimetasid pererahva vahel võrdlemisi rahulikult ning kumbki pool üksteist ei seganud. 

Kookoskrabid on maailma suurimad koorikloomad. Ka kookosvarga nime kandvad krabid elavad maismaal ja võivad kasvada ühe meetri pikkuseks ja kaaluda kuni neli kilo. Tegemist on inimesele ohutu liigiga. Kookoskrabid söövad hea meelega inimeste mahajäetud toidujääke, mis on ilmselt ka põhjus, miks need loomad pererahva piknikku ründasid.

Robber crabs behaving badly! ? a couple of local #christmasisland families had a few extra mouths to feed at their BBQ...

Posted by Christmas Island Tourism on Pühapäev, 20. September 2020
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles