PILDID JA VIDEO Papagoi katkestas jalgpallimatši, maandudes ühele mängijaist pähe

, reporter-toimetaja
Copy

19. septembril Brasiilias peetavat treeningmängu otsustas külastada ka üks uudishimulik aara papagoi. Edev lind ei kavatsenud pelgalt pealtvaatajaks jääda, vaid lootis samuti mängus kaasa lüüa.

Meeskonnas SC Internacional mängiv Bruna Benites oli parajasti keset väljakut, kui ta märkas taevast tema poole laskuvat sulelist kuju.

«Vaatasin üles ja nägin, et see tuleb otse minu poole,» rääkis Benites Globo Newsile. «Pöörasin lihtsalt ringi ja arvasin, et see lendab minust mööda.» Suur papagoi siiski mööda ei lennanud. Selle asemel maandus ta naisele pähe.

Mäng tuli peatada ning staadionitöötaja asus lindu väljakult minema peletama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ✨Bruna Benites✨ (@brunabenites) on

Nagu hiljem selgus, ei ole aara jalgpalluritele võõras. Papagoi nimi on Pelé. Tegu on kodustatud linnuga, kes elab koos oma hooldajaga staadioni lähedal. Pelél on lubatud vabalt ringi lennata ning ilmselt meeldib talle hirmsasti jalgpall. «Ta on vaba lind,» kirjutas Benites hiljem. «Ta külastab meid treeningu ajal sageli. Tavaliselt jälgib ta kõike värava tagant, aga seekord otsustas ta asju näha teise nurga alt.»

Benite sõnul on see esimene kord, kui Pelé kellelegi pähe maandub ja tal on hea meel, et see temaga juhtus. «See oli tõesti lahe stseen,» ütles Benites. «See on privileeg,» lisas naine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ✨Bruna Benites✨ (@brunabenites) on

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles