NALJAKAS GALERII ⟩ Loomaomanikud ootavad järjekorras, et mees nende lemmikust «koleda» pildi joonistaks

, reporter-toimetaja
Copy

Inglismaalt, Sussexist pärit 38-aastane pereisa Phil on leidnud loomingulise hobi, mis pakub palju rõõmu ja nalja kõigile, kes tema taiestega kokku puutuvad.

Mehe looming on nii naeruväärselt halb, et see tundub kohati isegi väga hea ning inimesed on nõus selle eest maksma. Phil, kes kasutab pseudonüümi Hercule Van Wolfwinkle tunnistab, et tema joonistused on «tõeline saast», kuid kontoritöötaja on sellegipoolest tellimustega üleujutatud. Loomaomanikud ei jõua ära oodata, et näha, milline on omapärase kunstniku nägemus nende lemmikust.

Pereisa avastas oma unikaalse ande, kui visandas oma koerast naljapildi ning riputas selle Facebooki. Mees hakkas seejärel saama pakkumisi sõpradelt, kes olid nõus talle maksama 45 naela, et mees ka nende lemmikutest sama toredad pildid teeks. Jutt mehe andekusest levis kiiresti ning pildisoovijate arv aina kasvas. Hirmilusaid joonistusi soovisid ka juba võõrad inimesed ning Paul kribas paberile lausa 85 toreda looma portree. 

Kuna heasüdamlik kunstnik ei soovi piltide eest raha vastu võtta, palub ta pildi kättesaajatel teha annetuse kodutute varjupaiga arvele, kuhu on saadetud juba 1700 naela, kuid sellega helde kunstnik ei piirdu – järjekorras ootab juba 230 uut pildisoovijat.

Rohkem toredaid loomaportreesid leiab Pauli Facebooki lehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles