Haapsalus süüdistatakse omanikku oma kassi viiendalt korruselt alla viskamises

lemmik.postimees.ee
Copy
Vigastatud kiisu.
Vigastatud kiisu. Foto: Heiki Valner / Loomapäästegrupp

Alles see oli, kui uudiskünnist ületas lugu Haapsalu mehest, kes haamriga kassi ära tappis. Paraku on kuurortlinn järjekordselt looma väärkohtlemisjuhtumiga pildis. Väidetavalt viskas üks Haapsalu naine oma kassi rõdult alla.

Haapalus sattusid naabrid pealt nägema, kuidas üks naine viskas kassi viienda korruse rõdult alla. Omaniku sõnul oli tegemist õnnetusega ja kass kukkus, kuid kohalikud seavad selle väite kahtluse alla, sest väidetavalt oli naise eelmisel kiisul sama saatus. «Pärast eelmise kiisu lõppu tõi poeg emmele kohe uue. Nüüd lendas ka too alla. Kuidas tasud memme vaeva? Vii talle taas uus (lend)kass - las kallis emmeke lustib!» kirjeldas oma nägemust olukorrast loomapäästja Heiki Valner.

Sündmuskohal käinud politsei rääkis nii tunnistajate kui kassiomanikuga, kuid täna pole teada, kas juhtumit hakatakse ka põhjalikumalt uurima.

Vigastatud kiisu toimetati Loomapäästegrupi vabatahtlike poolt Tallinnasse Loomade Kiirabi Kliinikusse. Loomal on juhtumi tagajärjel purunenud vaagen ja tükkideks kistud liigeste sidemed. Loomapäästegrupil seisab ees raske otsus - kas kass hakkab saama ülikallist ravi või saadetakse ta igavesele unele.

Vigastatud kass.
Vigastatud kass. Foto: Heiki Valner.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles