PÄEVAKÄPP ⟩ Elukogenud Keiko otsib armastavat kodu

, reporter-toimetaja
Copy
Keiko.
Keiko. Foto: Pesaleidja MTÜ

Keiko on elukogenud, ülimalt rahulik ja armastusväärne kiisu. Mõnusalt muheda sõbrakesena lubab ta lahkesti endale pai teha ja naudib põse pealt sügamist.

Keikole meeldib pigem pikutada mõnes vaiksemas nurgas, kuid kui juhtubki, et mõni kassitoa teistest neljajalgsetest tema kaissu magama poeb, ei hakka Keiko kellegagi tüli alustama. Tema eluviisi võiks hästi kirjeldada Estella Elioti tuntud tsitaadiga: «Rahu toob endaga nii palju positiivseid emotsioone, et see on väärt püüdlemist igas olukorras.»

Keiko.
Keiko. Foto: Pesaleidja MTÜ

Pesaleidja kassitoast kolis Keikoke vabatahtliku juurde hoiukoju, et oleks võimalik pakkuda talle nii palju armastust kui see üks võrratu suure südamega kassidaam väärib.

Keiko nime saab sõltuvalt kirjaviisist tõlkida Jaapani keelest kui 'õnnelik' või 'õnnistatud', millega läheb suurepäraselt kokku tema kolmes ilusas toonis karv, mida peetakse selle harulduse tõttu õnnetoovaks. Ka tuntud Jaapani õnnesümboliks peetav maneki-neko ehk 'viipav kass' kujutab tihti kolmevärvilist kiisut.

Keiko on kiibitud, vaktsineeritud, steriliseeritud ning saanud regulaarselt parasiidivastast tõrjet.

Kiisuga tuleb uude koju kaasa ka Pro Plani kinkekott.

Kui soovid pakkuda Keikole turvalist ja kindlat kodu, loe palun läbi Pesaleidja tingimused ja täida loomasoovija küsimustik ning Keiko isiklik vabatahtlik võtab Sinuga ühendust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles