GALERII ⟩ Ida-Virumaa kassikolooniast päästetud kiisud otsivad kodu

, reporter-toimetaja
Copy

Paar nädalat tagasi võttis MTÜ Kasside Turvakodu ette suure päästeoperatsiooni – Ida-Virumaal, ühe vanamemme tillukeses räämas korteris ootasid rämpsu ja laga sees päästmist 43 kassi.

Kui loomi päästma tõtanud vabatahtlikud olid esialgu arvestanud 30-pealise kolooniaga, siis kohale jõudes selgus, et kasse on memmel kodus lausa 43! Viimased 11 kiisut jõudsid turvakodusse läinud neljapäeval. 

Kasside Turvakodul on rõõm teada anda, et 4 kassi sellest suurest seltskonnast on endale juba armastavad kodud leidnud. Nüüd on järg ülejäänute käes. Esimesd 11 koduotsijat on üles pilditsatud ning kui galeriid sirvides mõni karvakera sind kõnetab, oled väga oodatud endast teada andma aadressile info@kassideturvakodu.ee.

 Turvakodu töötajad tunnevad ka heameelt selle üle, et ilmatumal hulgal kasse pidanud vanatädi väga räämas korter on nüüd palju paremas seisus ning koos kohalike abiga muudetakse see loodetavasti õige pea täisväärtuslikuks koduks. Turvakodu aitas ka omalt poolt memmekest vajalike asjadega. 

Kasside Turvakodu on väike heategevuslik ühing, mis koosneb vaid vabatahtlikest ning aitab hüljatud ja koduta jäänud kassidele leida uue ja hooliva kodu. Kui soovid anda oma rahalise panuse kasside aitamiseks, siis annetused on väga oodatud:

• annetustelefonidel (töötavad Elisa, Telia ja Tele2 võrkudes):

900 6575 – kõne hind 5 eurot

900 6700 – kõne hind 10 eurot

(annetuse toimumiseks kuula kindlasti tervitustekst lõpuni)

• arveldusarvele:

Saaja: MTÜ Kasside Turvakodu

IBAN: EE712200221035355855

SWIFT: HABAEE2X

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles