PÄEVAKÄPP ⟩ Imearmas Stiivi ootab kodu

, reporter-toimetaja
Copy
Stiivi.
Stiivi. Foto: Pesaleidja MTÜ

Stiivi on tõepoolest armas kass, juba kaugelt teda vaadates läheb süda heldimusest hellaks, sest Stiivi silmades on nii suurelt ja selgelt nähtav hirm ja ehk ka valu.

On raske öelda, mis minevik on Stiivi seljataga, kuid ilmselgelt ei ole see sisaldanud meeldivaid inimesi või üldse inimesi. Viljandi varjupaigast jõudis ta kassituppa juba 2017. aasta aprillikuus ning selle aja jooksul saanud ilusti korrapäraselt ussirohutiire ning käitudes seejuures üsnagi eeskujulikult. Küll kartes, ent sugugi mitte agressiivselt ega ründavalt. Stiivi vajab aega. Aega, head konservi, tundmaõppimist, usalduse teket. Ja siis saab sellest imearmsast ehmunud näoga kiisupoisist üks võrratu täisväärtuslik pereliige. Kindlasti saab.

Pesaleidja vabatahtlikud näevad, kuidas Stiivi jutustades alati konservi ootab ja mõnel väga heal päeval jumaldab ta pikki sügamismaratone kõrvade tagant. Ta võib küll susiseda, aga hambaid inimese kätesse ta iial ei löö.

Stiivi on umbkaudu 2015 aastal sündinud kiisupoiss. Tal on korrapäraselt saadud sise- ja välisparasiiditõrjed, vaktsiinid, ta on kastreeritud ja omab kiipi.

Koju kaasa võtab Stiivi kinkepaki Pro Planilt, et kolimine muretum oleks! Selleks aga täida palun ankeet ning tule Stiiviga tutvuma!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles