PÄEVAKÄPP Imeilus, kuid veel tõre Apollo otsib oma planeeti kuhu maanduda

, reporter-toimetaja
Copy
Apollo.
Apollo. Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

See silmipimestavalt ilus tegelane on 2014. aasta mais sündinud Apollo, kes kolis Rae vallast Pesaleidja kassituppa 2020. aasta maikuus. Apollo on lihtsalt uskumatult nunnu noormees, kelle erkoranž kasukas särab kassitoas nagu kõige eredam täht talvises tähistaevas. Lihtsalt vaadake teda! Tõeline staar!

Apollo pikad ja oranžid karvad lihtsalt tekitavad vastupandamatu soovi kassikest paitama minna, kuid selle mõtte katkestab Apollo ähvardav sisin ruttu. Nähes inimest enda poole liikumas, surub Apollo oma keha võimalikult madalaks, ajab silmad suureks ja näitab ruttu oma hambaid. Apollo lihtsalt ei tea, et ta ei pea enam karmidel tänavatel oma heaolu ja elu eest võitlema. 

Apollo tulevane perekond peab kindlasti kõvasti kannatust varuma. Apollo silmadest on võimalik välja lugeda kui väga ta inimesi pelgab ning tema usalduse võitmine on pikk protsess. Aga see on seda väärt! Pesaleidja aastatepikkune kogemus näitab, et ka metsikust kassist SAAB tõelise helliku välja meelitada. Ta lihtsalt vajab aega ja armastus. Ta vajab enda kõrvale kedagi, kes ei eelda, et ta koju jõudes kohe valmis sülekass on. Apollo sobib inimesele, kes teab, et algus võib olla väga raske, kuid kes ei anna alla. Kes teeb kõik, et Apollo lõpuks maanduks planeedil Usaldus ja Armastus.

Apollo on kastreeritud, vaktsineeritud, kiibistatud ja saanud saanud regulaarselt parasiiditõrjet. Samuti ei tule ta koju tühjade käppadega, endaga võtab ta kaasa Pro Plani kinkekoti, et kooselu veel sujuvamalt algaks!

Kui sa tunned, et just sina soovid oma ellu üht korralikku lohepoissi, siis täida ära Pesaleidja loomasoovija küsimustik ning Apollo vabatahtlik võtab sinuga ühendust!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles