PÄEVAKÄPP Paimaias Kõrvik otsib inimest, kelle kaisus magada

lemmik.postimees.ee
Copy
Kõrvik
Kõrvik Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Veidi rohkem kui kuu aega tagasi jõudis Kasside Turvakodusse veritsevate kõrvadega kassipoiss Kõrvik. Õnnetu endine kodukass oli sattunud üksinda tänavale hulkuma ning aja jooksul hätta jäänud. 

Tänaval oli tal tekkinud kõrvapõletik, mis õigeaegse abita kassipoisile väga tõsiseid probleeme tekitas. Kõrvik kraapis oma põletikus sügelevaid kõrvu verele ning nii ta turvakodu vabatahtlike hoole alla jõudiski — veriste, mädaste ja valutavate kõrvadega.

Tänaseks on Kõrvik kenasti kosunud ning taastub hoiukodus. Kuid kõik ei ole siiski roosiline. Kõrviku hoiukodus on juba üks kiisu, kelle jaoks on väikese korteri jagamine enesekindla Kõrvikuga väga raske. Kummalgi kassil ei ole hea ning olukord on muutunud väga stressirohkeks nii kassidele kui pererahvale. Nüüd otsibki väike Kõrvik uut võimalust ning ideaalis ei soovi ta mitte uut hoiukodu, vaid hoopiski päris oma kodukest.

Kõrvik on paimaias ja sotsiaalne inimsõbralik kassike, kes võidab südameid igal pool, kuhu ta läheb. Kõrvikul ei saa iialgi pehmetest paitustest küll ning tema juba oskab elu nautida — olgu siis aknalaual päikesekiiri püüdes või voodis kõht püsti lebotades. Küll Kõrvik õpetab sullegi, kuidas elu veel rohkem nautida ning igast hetkest viimast võtta.

Kassipoiss loodab, et tema võlub just sinu ära ning saab juba õigepea sinu kaisus pikutada. Kas me mainisime, et Kõrvik armastab väga inimese kaisus magada? Tee voodisse ruumi ja kingi Kõrvikule kodu! 

Kõrvik ootab kodupakkumisi aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles