KONKURSS Selgitame välja kõige lemmikloomasõbralikuma toidukoha

lemmik.postimees.ee
Copy
Naine koeraga kohvikus.
Naine koeraga kohvikus. Foto: Shutterstock

Lemmikloomakeskus PetCity alustab tänasest konkursiga, kus Eesti inimesed selgitavad välja kõige lemmikusõbralikuma toidukoha, mis pälvib lemmikute lemmiku hõbekäpa tiitli.

«Konkursi eesmärk on Eesti inimeste abiga üles leida toidukoht, kus lemmikud tunnevad end kõige rohkem oodatud ja hoituna. Trendiks on kujunemas, et lemmikusõbralikke kohvikuid ja restorane tekib Eestis järjest juurde, kuid info nende kohta ei ole alati hästi kättesaadav. Meie soovimegi välja selgitada ja inimesi teavitada toidukohtadest, kus lemmikloomad tunnevad end kõige mõnusamalt,» selgitas konkursi korraldaja PetCity turundusjuht Maria Otsa.

Konkursile saavad end üles seada nii toidukohad ise kui ka külastajad. Kandideerima on oodatud kohvikud ja restoranid üle Eesti ja seda sõltumata asukohast. Lemmikute all peetakse silmas kõiki lemmikloomi, olgu selleks siis koerad, kassid, hamstrid või näiteks papagoid.

Konkurss toimub kahes etapis. 6. juulist kuni 26. juulini saavad Eesti inimesed teada anda oma eelistustest Petcity veebilehe kaudu, misjärel valitakse välja 5 nominenti, kes pääsevad teise vooru. 27. juulist kuni 9. augustini toimub lõpphääletus, mille käigus selgub võitja. PetCity lemmikute lemmikuim toidukoht kuulutatakse välja augusti keskpaigas.

Konkursi võitja saab endale PetCity poolt sisustatud lemmikute nurga, kus pakutakse rahvusvaheliselt tunnustatud lemmikloomatoidu tootja Hill’s menüüd.

Konkursi täpsemate reeglitega saab tutvuda SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles