PÄEVAKÄPP Kodunt turvakodusse viidud Brandoni süda on murtud

lemmik.postimees.ee
Copy
Brandon.
Brandon. Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Üleeile jõudis turvakodu hoole alla kaunis Brandon. Kui tänavalt turvakodusse jõudvate kassikeste üle tuntakse seal rõõmu, sest nad on ohtlikelt tänavatelt hulkumast sooja tuppa jõudnud, siis kodunt turvakodusse jõudvate kasside pärast jääb vabatahtlike hing haigeks.

Selliste kasside jaoks on turvakodusse jõudmine ääretult raske. Nemad ei tea, miks nende senine tuttav kodu nende jaoks igaveseks kadunud on. Nemad ei tea, millega nad selle olukorra on ära teeninud. «Kas ma ajasin hiirekest liiga kõvasti taga? Kas ma sõin liiga palju? Kas ma lõin liiga vähe nurru?» Igasugused segased mõtted löövad pähe.

Pea on küll mõtteid täis, kuid süda on murtud.

Vaene Brandon ei söö turvakodus mitte midagi, sest ta on nii suures šokis. See on üpris tavapärane kodukasside puhul, kes varjupaika jõuavad, kuid see olukord võib väga ruttu kontrolli alt väljuda.

Brandon tahab kogu südamest saada teist võimalust - kodust keskkonda, kus end mugavalt tunda, lohutuseks konservi nosida ning kuulda ilusaid sõnu. Sõnu, mis valu leevendavad ja ütlevad, et Brandon ei ole milleski süüdi, tema on imeline.

Brandon anti kodust ära, sest omanikul ei ole majanduslikult võimalik kahte kassi pidada. Kassipoiss vajab nüüd kaitseinglit, kes selle lõputuna näiva õudusunenäo tema jaoks lõpetaks ja päriskodu kingiks.

Kui sina sooviksid Brandonile päriskodu pakkuda siis kirjuta aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles