Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

KOHUTAV JULMUS ⟩ Tallinnas tappis laps kajakapoja ja rebis tal tiivad küljest (7)

Anna Maria Naanuri
, suvereporter
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: shutterstock.com

Heiki Valner kirjeldas oma Facebook'i lehel, kuidas teismeealine poiss kajakapoega jalaga lõi, juhusliku möödakõndija käsul selle küll lõpetas, kuid hiljem naastes kajaka surnuks loopis ning lõpuks ka tiivad küljest kiskus.

Sündmus leidis aset Lasnamäel, Paekaare 32 maja juures, mille katusel ohvriks langenud kajakapoja elu eeldatavasti alguse sai. 

Valneri sõnul on turvakaamera lindistustelt näha, kuidas linnu poole kõnnib umbes 10- kuni 12-aastane poiss. Hetk hiljem asub poiss kajakat jalaga lööma. «Hakkab lindu nagu palli jalaga lööma,» kirjeldab Valner õudusi, mida lind pidi läbi elama.

Poisi tegevust märkas koeraga jalutanud Oksana, kes teda korrale kutsus.

Juhuslik möödakäija Oksana oma koeraga.
Juhuslik möödakäija Oksana oma koeraga. Foto: Heiki Valner / Facebook

Oksana helistas selle peale loomapäästesse, paludes vigastatud linnule abi.

Kajakapoja õnnetuseks naases poiss linnu juurde ning jätkas «jalgadega tampimist,» mille ta Oksana lähenedes taas lõpetas.

Valneri sõnul oli surnuks piinatud linnu juurde jõudes juba liiga hilja. Poiss oli kajakapojal küljest kiskunud tiivad ning Valner arvas esialgu, et sadist oli linnul peast torganud ka silmad. 

Surnuks piinatud kajakapoeg.
Surnuks piinatud kajakapoeg. Foto: Heiki Valner / Facebook

«Muretud lapsepõlve mängud? Mõni laps on vangla jaoks sündinud. Asi ei pruugi olla kasvatuses ja kodus võib sadistihakatis olla kukupai,» on Valner hämmingus.

«Lasnamäekad ja Paekaare 32 elanikud! Tegelege selle asjaga praegu ja võib-olla jääte tulevikus ellugi. Hiljem on hilja! Liiga hilja!» paneb Valner elanike südamele.

Seotud lugu siin

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles