PÄEVAKÄPP ⟩ Miranda lummavad silmad sulatavad iga südame

Anna Maria Naanuri
, suvereporter
Copy
Miranda võluvad helerohelised silmad.
Miranda võluvad helerohelised silmad. Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Kui turvakodus valitaks kõige kaunimate silmadega kassi, võidaks selle võistluse pika puuga meie suurte ümmarguste silmadega Miranda, kirjutab MTÜ Kasside Turvakodu.

Miranda sündis tänaval ning tal ei ole kunagi päris oma kodu olnud. Paljud tänavakassid saavad tänaval hukka, mistõttu oli Miranda turvakodusse sattumine ime. Turvakoduga on aga Miranda õnn piirdunud, sest oma kodu on Miranda oodanud lausa kaks aastat ja kolm kuud.

Muidugi on Miranda suured ümmargused silmad teistelegi silma hakanud, kuid siis võtavad aktiivsemad kassid kodupakkujate tähelepanu ära ning Miranda jääb üksi oma suurte silmadega inimest jälgima. Miranda tahaks väga, et keegi näeks tema hingepõhja- soovi olla armastatud, omada päris oma perekonda ja kodu.

Väike Miranda on juba ammu väärt hoolivat ja mõistvat kodu. Tagasihoidlikud triibikud on maailma kõige kaunimad kassid ning seetõttu jaguks uues kodus silmi vaid Mirandale.

Kassitirtsule meeldivad väga ka teised kassid, seega oleks tal väga hea meel, kui päriskodus ootaks teda veel mõni nurrumootoriga sõber. Koos on ju vahva päevi mööda saata ja vaibakesi kortsu joosta. 

Miranda ootab kodupakkumisi aadressile info@kassideturvakodu.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles