PÄEVAKÄPAD Tillukesed Brite ja Benno otsivad hoolivat päriskodu

lemmik.postimees.ee
Copy
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Hoiukodudes «küpsevad» väikesed kassilapsed on koduvalmis nagu ilusad punased ladvaõunad. Kõik nad harjutavad lapselikke mänge, häid kombeid ning muidugi seltsimist inimestega. Ühed väikesed hurmurid, kes päriskodu otsivad, on Brite ja Benno!

Brite ja Benno saabusid KassideTurvakodu hoole alla täpselt õigel ajal - veel oma emmekese kõhus- ning ei pidanud tänavaelu kunagi kogema. Juba varsti sündisid tillukesed beebid, kes tänaseks päevaks on täpselt nii suured, et alustada iseseisvat eluteed. Eriti hea meel oleks Britel ja Bennol, kui nad saaksid üheskoos päriskoju minna. Koos on ju alati lõbusam ja vahvam ning nii ei hakka kunagi igav! Enamik loomaomanikke võtavad ju aasta või kahe möödudes oma kassikesele sõbra, sest kass tunneb igavust. Miks mitte kohe seda probleemi ennetada ja kaks kassi korraga võtta? Nii on Bennul ja Britel üheskoos vahva kasvada ning teineteist kogu eluteel toetada!

Kui sina sooviksid endale vahvaid südamesõpru, keda lubad hoida ja armastada, siis võta turvakoduga ühendust aadressil info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles