PILDID JA VIDEO ⟩ Inkubaatorisse pandud poemunadest koorusid vahvad pardipojad

lemmik.postimees.ee
Copy
Üks koorunud pardipoegadest
Üks koorunud pardipoegadest Foto: Charli Lello / Facebook

Inglanna Charli Lello ostis hiljuti supermarketist pardimune ja otsustas need huvi pärast inkubaatorisse panna. Naise üllatuseks katse õnnestus ning nüüd on ta emaks kolmele pardipojale.

29-aastane Hertfordshire'is elav Lello ostis munakarbi Waitrose'i supermarketist ning sättis munad inkubaatorisse, et sundpuhkus huvitavamaks teha. Idee munad hauduma panna sai Lello sotsiaalmeediast, sest nägi videot, kus keegi tegi sama katset vutimunadega. 

«Olin parajasti Waitrose'is ostlemas, kui märkasin pardimunade karpi ja mõtlesin, et teen nendega proovi,» rääkis Lello BBC-le. «Olin kindel, et sellest ei tule midagi välja, sest transportides saavad munad paratamatult veidi loksutada, aga jäin siiski lootusrikkaks.»

Kuu aega pärast munade inkubaatorisse panemist kuulis Lello ühel hommikul piiksumist ja avastas suureks rõõmuks, et kolmest munast olid koorunud armsad pardipojad. 

Lello nentis, et partide kasvatamine on vahva ning neist saavad tema kanadele toredad seltsilised, kuid tulevikus ta eksperimenti korrata ei plaani — praegu on tal töölt kõrvale jäämise tõttu palju vaba aega ning seega ka võimalus väikeste sulepallide eest hoolitseda. Ta paneb ka inimestele südamele, et nad katset mõtlematult järgi ei teeks, sest partide kasvatamine ei ole kerge töö.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles