Harjumaal otsitakse tallist põgenenud ratsahobust

lemmik.postimees.ee
Copy
Kaduma läinud hobust ise püüdma hakata ei tasu
Kaduma läinud hobust ise püüdma hakata ei tasu Foto: Erakogu

Eile õhtul õhtul kella 17 paiku jooksis Ruila tallist ära suurt kasvu hobune. Looma pole siiani leitud ning otsingud jätkuvad tänagi. 

Hobune on pruuni värvi, tema lakk ja saba on mustad, jalgadel mustad ja valged märgised, näol valge märgis. Hobusel ei ole päitseid peas. Viimati leiti hobuse jäljed Lepiku külalistemaja juurest, kus hobune hakkas üle maantee minema, aga keeras otsa ümber ja jooksis Ruila poole metsa. Võimalik liikumispiirkond on Ruila, Muusika, Laitse, Ääsmäe.

Otsingugrupp alustab täna kell 17 Ruila talli juurest, otsijad on nii autodega kui jalgsi. Kõiki, kellel on aega ja viitsimist kohale tulla, oodatakse hobust otsima. Väga on teretulnud drooniomanikud, kes oma seadmed kaasa võtta saaks. Viimase info hobuse liikumiste kohta leiab SIIT.

Kui soovid otsingugrupiga liituda või hobuse kohta infot jagada, helista päästeametile numbril 112 või numbril 53454536. Kui hobust märkad, ei tasu teda ise püüdma hakata — anna looma asukohast otsijatele teada ja püüa teda mitte silmist kaotada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles