PILDID Kodutu kass näitas teda söötnud naisele oma suurt saladust

lemmik.postimees.ee
Copy
Tänavakass tänas teda söötnud naist armsal moel
Tänavakass tänas teda söötnud naist armsal moel Foto: Facebook/Shea Prior

Tänavakasside silmamine ei ole midagi ebatavalist ning kuna nad on alati olemas, ei tehta neist tihtipeale välja. Üks naine otsustas aga kodutule kiisule tähelepanu anda ja sai vastutasuks armsa üllatuse.

Alabama osariigis Irvingtonis elav Shea Prior märkas kassi, kes tema kodu lähedal redutas ning otsustas looma toitma hakata. Hiirekuninga usalduse võitmine võttis aega, kuid lõpuks lasi ta Prioril omale läheneda ja hakkas naise peost sööma. Kassi paitades sai naine aru, et too oli hiljuti pojad ilmale toonud, kuid tal polnud aimugi, kus pisikesed kassid peituda võisid. 

«Ma hakkasin ta kõhtu paitama ja rääkisin talle, et tema pojad on kindlasti väga armsad ja ilusad ja ma tahaksin neid näha,» meenutas Prior. «Paistab, et ta vajas veidi mõtlemisaega — järgmisel päeval tuli ta tagasi, jooksis ringi ja hõõrus end vastu mu jalgu, justkui öeldes, et ma peaks talle järgnema.»

Prior läkski kassi sabas ning jõudis kuurini. Kui naine selle alla piilus, vaatas talle hämarusest vastu viis pisikest karvakera. Esialgu olid kassipojad välja tulemiseks liialt pelglikud, kuid ema meelituste peale vänderdasid nemadki Prioriga tutvuma. Naine võttis kõik kuus kassi koju kaasa, ehitas neile pappkasti mugava pesa ja asus poegadele läbi sotsiaalmeedia kodusid otsima. 

«Ainult mõne päevaga leidsin ma kõigile huvilised, kuid ära ei koli nad enne, kuni on omapäi hakkama saamiseks piisavalt vanad,» rõõmustas Prior. «Emakass Cricket jääb aga minu juurde ja saab steriliseeritud, et tal poleks enam vaja uusi poegi ilmale tuua.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles