PetCity majutab juuni lõpuni meditsiinitöötajate lemmikloomi tasuta

lemmik.postimees.ee
Copy
Pet City loomapoe avamine Tähesaju citys.
Pet City loomapoe avamine Tähesaju citys. Foto: Liis Treimann

PetCity lemmikloomakeskus võimaldab meditsiinitöötajatele puhkust ja majutab nende lemmikloomi oma hotellides tasuta.

PetCity regioonijuhi Margit Viilipi sõnul on meditsiinitöötajad vapralt eesliinil tegutsenud ja aidanud meid kõiki keerulisel kriisiajal. «Soovime meditsiinitöötajatele pakkuda omalt poolt väljateenitud puhkust ja majutame nende lemmikloomi meie hotellides tasuta. See on meie siiras tänu kõikidele tublidele inimestele, kes Eesti rahva tervise eest on hoolt kandnud,» selgitas Viilip.

PetCity lemmikloomahotelli teenused on meditsiiniitöötajatele tasuta. Hotellid asuvad Tartus Lõunakeskuses, Tallinnas Rannamõisa keskuses ning Tähesaju ja Ülemiste PetCitys. Margit Viilip lisas, et enne looma hotelli toomist tuleb ühendust võtta sobiva hotelliga ja uurida täituvust. Hotellide kontaktid leiab PetCity kodulehelt 

«Lemmikute hoidu osutatakse meditsiinitöötajatele töötõendi esitamisel. Koer või kass peab olema vähemalt neljakuune, kiibistatud ning kiibi andmed peavad olema kantud registrisse. Loomal peavad olema tehtud nii marutaudi- kui ka kompleksvaktsiin ning kirbu- ja puugitõrje ning regulaarne ussitõrje. Tervisekontroll ei ole kohustustlik, aga omanik annab allkirja, et toob hotelli terve looma,» loetles Margit Viilip nõudeid, mis peavad olema täidetud lemmiku majutamiseks.

PetCity lemmikloomahotelli teenuseid saavad meditsiinitöötajad tasuta kasutada kuni 7. juunini.

PetCity on lemmikloomadele pühendunud keskus, mis pakub 360-kraadise spektriga kõiki lemmiklooma pidajale suunatud tooteid ja teenuseid: kauplus, kliinik, grooming, hotell ja kindlustus. PetCity missioon on viia Eesti lemmikloomakultuur uuele tasemele. Loomakliinikutes töötavad oma ala spetsialistid, kelle kasutada on kaasaegseim raviaparatuur. PetCity kauplustes on maailmas tunnustatud ja armastatud brändid. Erinevaid tooteid pakutakse nii koertele kui kassidele aga ka hobustele, lindudele ning närilistele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles