PILDID ⟩ Kuuma päikese kätte jäetud autost leiti kaks tosinat kassi

lemmik.postimees.ee
Copy

Aprilli lõpus sai USA loomapäästeorganisatsioon Inland Valley Humane Society & S.P.C.A. väljakutse Californiast Ontario linnast, kus kõrvetava päikese käes seisvast autost leiti 24 kassi.

«Auto ei seisnud varjus, kasside jaoks polnud sinna jäetud ei värsket toitu ega vett ning masin oli täis väljaheiteid,» kirjutas organisatsioon sotsiaalmeediapostituses. «Väljas oli 32 kraadi sooja, kuid auto sisetemperatuur ulatus pea 50 kraadini ning üks masina akendest oli vaid mõne sentimeetri jagu lahti jäetud.»

Masin oli pargitud konverentsikeskuse ette, mille üks töötajatest kasse märkas ja kohalikku politseijaoskonda helistas. Politseinikud omakorda kutsusid appi loomakaitsjad ning üheskoos mindi kasse autost kätte saama. Korrakaitsjatel õnnestus üks auto ustest lahti saada ning ükshaaval hakati hiirekuningaid välja võtma. Lisaks salongile leiti kasse ka pakiruumist — kokku oli masinasse topitud 24 hiirekuningat. 

Loomad viidi organisatsioonile kuuluvasse loomakliinikusse, kus nad ülevaatuse läbisid. Kõiki kasse vaevas vedelikupuudus, kuid nende elud ohus ei ole. Politsei tegi aga kindlaks masina omaniku, kes konverentsikeskuse hotellis peatus ja kassid vabatahtlikult loovutas. Sellegipoolest on tema suhtes algatatud menetlus loomade väärkohtlemises. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles