NALJA NABANI Pikakarvalist lemmikut ise pügada otsustanud koeraomanik ei jõudnud end ära kiruda

lemmik.postimees.ee
Copy
Selline nägi koerake välja peale professionaali juures käimist
Selline nägi koerake välja peale professionaali juures käimist Foto: @hermioneolivia / Instagram

Nii mõnigi naine on ahastuses, sest ei saa karantiini ajal juuksuris käia. Samasugune mure on ka pikakarvaliste lemmikloomade omanikel, kellest üks otsustas käärid kätte võtta ja oma koera soengu eest ise hoolt kanda.

Austraallanna Hermione Olivia jagas Instagramis humoorikat fotot sellest, mis juhtub, kui koera pügab inimene, kes seda varem mitte kunagi teinud ei ole. Eneseisolatsioonis Olivia leidis, et tema spits Mashi karv on liialt pikaks kasvanud ning kuna koertesalongi minek võimalik ei olnud, otsustas naine karvahoolduse ise ära teha. 

Mash peale oskamatut pügamist.
Mash peale oskamatut pügamist. Foto: @hermioneolivia / Instagram

Kui raske koerale soengu lõikamine olla saab? Tuleb välja, et arvatust keerulisem – kui Olivia töö lõpetanud oli, nägi Mash oodatust palju rumalam välja. «Ma polnud Mashi kunagi ise püganud. Ostsin lihtsalt pügamismasina ja hakkasin karvu siit-sealt lõikama,» rääkis naine veebilehele Bored Panda. «Tagantjärele tarkus – masin oli Mashi jaoks liiga suur ja ma poleks tohtinud tema näokarvadest alustada.»

Fotosid koera suurest muutusest jagas naine Instagramis ning tema jälgijatele pakkusid need palju nalja. Koera võrreldi muuhulgas lihavõttejänese ja känguruga, kuid õnneks on tema kasukas hoogsalt tagasi kasvamas. «Peale töö lõpetamist tundsin end väga süüdlaslikult ja mul oli häbi,» nentis Olivia. «Nüüd võtan asja huumoriga ning mul on hea meel, et Mashi totakas soeng inimestele neil ärevatel aegadel naeratuse näole tõi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles