Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

VIDEO ⟩ Lapsed leidsid Tallinna mänguväljakult spordikoti koera laibaga

lemmik.postimees.ee
Copy

Möödunud nädala reedel köitis Põhja-Tallinnas majadevahelisel mängumaal laste tähelepanu mulla seest välja turritavad spordikoti sangad. Lapsed sikutasid koti välja ja selle avamisel leidsid kotist kokkusurutud koera laiba.

Mupo patrull kutsus välja loomade varjupaiga töötaja, kes tuvastas koera kiibi abil tema omaniku. Inspektorite sõnul oli keskmisekasvulise koera laip üsna jõhkralt kotti surutud, näha oli verd ja üks koera käpp nägi välja, nagu oleks sellest rattaga üle sõidetud. Matmiskoht oli aga selgelt valitud ebasobiv ning ka haua sügavus vaid mõnikümmend sentimeetrit.

Koera omaniku sõnul oli koeral kasvaja ja selle kätte ta ka suri, käpp oli haiguse tõttu kõvasti kannatada saanud. Koera jäänused viidi varjupaiga külmikusse, kuhu omanikele anti korraldus hommikul järele minna ning laip, nagu seadus ette näeb, selleks ettenähtud matmispaika matta või tuhastada. Teadaolevalt käis omanik hommikul varjupaigas, et vastavalt antud juhtnööridele laip maha matta. Mupo sõnum on, et oma lemmikusse tuleks ka pärast surma austusega suhtuda ning valida matmiseks õige koht. On ju teie lemmik toonud teie ellu palju ilusaid hetki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles