PÄEVAKÄPP ⟩ Veidi tahumatu Vidrik on elus palju kannatada saanud

lemmik.postimees.ee
Copy
Vidrik
Vidrik Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Vidrik saabus Kasside Turvakodu hoole alla veidi enne aastalõppu, kui vabatahtlikud asusid päästma suurt kassikolooniat. Juba esmasel vaatlusel nähti, et just Vidrik oli see, kellele oli sealne elukeskkond kõige rängemalt mõjunud. 

Külm oli ära võtnud Vidriku kõrvatipud, tema suu oli kohutavas seisus, ta pidi läbima lausa kaks hambaoperatsiooni ning ka tema silmad olid põletikus.

Tänaseks päevaks on Vidrik läbi teinud suure muutuse. Ta on poiss nagu ponks ning kuigi esialgu veel inimeste suhtes umbusklik, siis kedagi see väike mõmmik ära ei peta. Turvakodu vabatahtlikud näevad, et Vidrik on lihtsalt elus palju kannatada saanud ning muidugi ei tekita see elu ega inimeste suhtes suurt usaldust, kuid juba näeb Vidriku silmis väikest helki, mis küsib: «Kas minust võiks tõesti kunagi kodukass saada?»

Vidrik vaatab uudistaval moel inimesele pesast järele ning just need hetked reedavad Vidriku suured unistused oma inimesest, oma kodust ja suurest armastusest.

Veidi tahumatu poisike vajab rahulikku kodu, kus samuti nähtaks, et hoole ja armastuse abil kasvab sellest paljunäinud mõmmikkassist üks tõeline pai- ja süleloom. Siin pole muud imeretsepti, kui see, et kingi Vidrikule oma süda ja ta kingib enda oma sulle vastu! 

Vidrik ootab kodupakkumisi aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles