PÄEVAKÄPP ⟩ Suurest kassikolooniast päästetud Kohevik tahaks leida uusi sõpru

lemmik.postimees.ee
Copy
Kohevik
Kohevik Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Veebruarikuu alguses sai Kasside Turvakodu teate ühest Harjumaal asuvast kassikolooniast. Koloonia oli alguse saanud nii nagu sageli – vanemal inimesel oli üks steriliseerimata kass, kes igal aastal mitu pesakonda poegi tõi. 

Koloonia oli täielikult ülekäte kasvanud ning turvakodu vabatahtlikelt paluti abi kasside päästmiseks. Kohapeal selgus, et kassikesi oli lausa 21 ning nende seas ka imearmas kassipoiss Kohevik.

Tänaseks on Kohevik koos sõpradega turvakodu hoole alla toimetatud ning vahva kassipoiss otsib endale elu esimest (ja igavest) päris oma kodu. Kohevik on üks tõeliselt vahva kassipoiss, kes teiste kasside seas on saanud kaitseingli rolli. Sageli poevad nooremad saatusekaaslased Koheviku külje alla, sest koos on ju julgem ja turvalisem. Meie mõistame teisi kasse väga hästi, sest meiegi tahaks end Koheviku ahvatlevalt koheva kasuka kaissu suruda. 

Iseloomult on Kohevik veel tagasihoidlik, kuid iga päevaga on näha, kuidas kassipoiss julgust kogub ning inimese vastu aina rohkem huvi tunneb. Hea konservi, julgustavate sõnade ning ühe sõbraliku nurrumootori abil saaks Kohevikust kodus kiiresti paikass! Juba praegu poeb Kohevik konservi saades inimesele külje alla – küll need paitused ka varsti tulevad! Turvakodu garantii selle peale!

Kui sina otsid oma perre teist või lausa kolmandat kassi, siis Kohevik sobiks sinu nurriku(te)le suurepäraselt heaks sõbraks!

Kohevik ootab kodupakkumisi aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles