PÄEVAKÄPP ⟩ Karmi tänavaelu elanud Kesha on valmis saama rahulikuks kodukassiks

lemmik.postimees.ee
Copy
Kesha
Kesha Foto: MTÜ PESALEIDJA

Kui Kesha oleks inimene, siis oleks ta tõenäoliselt mõned aastad oma elust vangis istunud ja selles karmis maailmas seisaks me silme ees tõeline autoriteet. 

Tõenäoliselt leiaksime tema seljalt tätoveeritult mõned kirikud, rinnalt oma armsa ema pildi ja sõrmede pealt kõik need vajalikud sümbolid. Kesha oleks inimesena erakordselt kirju minevikuga!

Olles nüüd juba vanem ja targem, puudub Keshal vajadus kriminaalse maailmaga tegemist teha. Ta oleks nüüd rahulik keskealine filosoofilise meelelaadiga persoon, kes vabal ajal armastab oma tugitoolis raamatuid lugeda ning tõsistel teemadel mõtiskleda. Vajadusel võib Kesha ka nooremaid tülinorijaid oma elukogemusega lahutada ja oma sõna maksma panna.

Suurimad nooruse rumalused ja tembud on tänaseks päevaks ilmselt juba ka tehtud.

Kuna Kesha on pidanud olema karmi vanglatoidu peal ja osalenud elus ilmselt nii mõneski kakluses, on tal alles vaid kaks hammast, aga see ei takista tal nautimast häid ja paremaid pehmeid hõrgutisi.

Aga kuna Kesha on kass, siis me tegelikult ei tea, mis elu ta elanud on – Kesha hoiukodu saab öelda, et ta on rahulik kiisu, kellele väga meeldib pai ja ka nurr tuleb kergesti. Natukene on inimese vastu umbusaldust, aga see on lausa õigustatud - ega igaühte ei tohigi tänapäeva karmis maailmas pimesi usaldada.

Hoiukodu teiste kasside koha pealt on Kesha tüüne, teda nad ei häiri ning läbi saadakse konfliktivabalt. Päris marurahulik Kesha ka alati ei ole – hoiukodu on kuulnud öösiti mänguhiire piiksumist ja see tähendab, et mängulust ei ole Keshast kadunud ning tegu võib olla paraja mürakaruga.

Kesha asub praegu hoiukodus Põhja-Tallinnas, aga ootab oma päriskodu. Kannatlikult, aga siiski ootab.

Kesha on isane, kastreeritud, vaksineeritud ja saanud kõik parasiiditõrjed. Kui sina tunned, et sooviksid Keshale kodu pakkuda, siis täida Pesaleidja loomasoovija küsimustik ja tema vabatahtlik võtab sinuga ühendust!

Koju minnes tuleb Keshaga kaasa ka kingitus ProPlanilt ja Pesaleidjalt!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles