PÄEVAKÄPP ⟩ Rebasepiiga Kirsi tahab väga oma koju minna

lemmik.postimees.ee
Copy
Kirsi
Kirsi Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Juba mõnda aega liigub turvakodus kasuka sahisedes ringi imepärane kassitirts Kirsi. Kui me poleks Kirsit oma silmaga näinud, siis ega me ise ka ei usuks, et seesugune kaunitar olemas on.

Veel vähem usuksime, et Kirsi elab turvakodus ning tal ei ole oma kodu. Seesugune kass on ju tõeline haruldus, üks miljonist!

Kirsi loodab kogu südamest, et juba õige pea leiab ta endale päriskodu. Turvakodus on rahulikul ja paimaial Kirsil keeruline, sest turvakodu ulakamad nurrumootorid on vahel väga mänguhimulised ning seesugune tormamine Kirsile ei meeldi. Tema tahaks juba saada oma inimese kaissu, nautida paitusi ja püüda aknalaual päikesekiiri.

Kirsi loodab, et leiab endale kiiresti päriskodu ja saab juba varsti need turvakodu ulakad kassipoisid jätta, kus see ja teine. «Mängigu siis oma rootsust sabaga ja unustagu minu uhke puhvis saba,» mõtleb Kirsi.

Just Sina saaksid olla see, kes Kirsi unistuse täidab ja talle päris oma kodu kingib!

Millised on Kirsi kriteeriumid oma kodule?

  • Vähemalt 5x päevas tuleks serveerida hõrgutavaid roogasid Kirsile otse voodisse;
  • Mugav voodi, kus saaks pehmetel patjadel oma inimese kaisus tukkuda;
  • Väsimatud ja siidised paikäed, mis iial paitamisest ei väsiks;
  • Kuninglik kohtlemine, mis hõlmab endas suhtumist, et «Kirsi on selle maja kuninganna!» ning kõik otsused tuleb kooskõlastada Kirsiga;
  • «Ei teistele kassidele» - ühes majapidamises saab ju olla vaid üks kuninganna.

Lühidalt öeldes soovib Kirsi endale ühte täiesti tavapärast kodu - kodu, kus hoitakse oma lemmikut kui tõelist silmatera! ?

? Kirsi ootab kodupakkumisi aadressile info@kassideturvakodu.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles