VIDEO ⟩ Koroonahirmus suletud akvaariumis lasti pingviinid maailma avastama

lemmik.postimees.ee
Copy
Kaljupingviin.
Kaljupingviin. Foto: Pablo Porciuncula Brune/AFP/Scanpix

Chicagos Sheddi akvaariumis elavad pingviinid meelitavad kohale suurel hulgal külastajaid, kellele vahvaid linde vaadata meeldib. Eelmisel nädalal said pingviinid aga ise võimaluse akvaariumi avastada ja teisi sealseid asukaid jälgida.

Et akvaarium on koroonaviiruse levitamise tõkestamiseks külastajatele suletud, anti kaljupingviinidele võimalus oma aedikust lahkuda ning akvaariumis omavolililselt ringi jalutada. 

«Kuna külastajaid hoones pole, otsustasid talitajad loominguliseks minna ja pingviinide elukeskkonda uuel moel rikastada,» sõnas akvaariumi kõneisik väljaandele Chicago Tribune. «Akvaariumis ringi vaatamine pakkus lindudele uue huvitava kogemuse ning lisavõimalusi liikumiseks.»

Pingviinide avastusretke elamusi jagas loomaaed sotsiaalmeedias — video Wellingtoni-nimelisest pingviinist kalu uurimas on kogunud enam kui 200 000 vaatamist. 

«Wellingtonile meeldisid kõige enam Amazonase-teemalise akvaariumi kalad,» muljetas loomaaed videopostituses, lisades, et ka kalad paistsid ebatavalise pealtvaataja vastu suurt huvi tundvat. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles