PÄEVAKÄPP ⟩ Omaniku poolt hüljatud Joshi ootab teist võimalust

lemmik.postimees.ee
Copy
Joshi
Joshi Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Usaldava ja sõbraliku Joshi vastu pole inimesed alati sama sõbralikud olnud. Vastupidi, Joshi on saanud valusalt kõrvetada ja ta on reedetud kõige kallimate poolt, kui nad ta varjupaika hülgasid.

Õnneks ei ole läbielatu Joshile suuri jälgi jätnud. Tema armastab endiselt üle kõige paitusi, lähedust ja häid sõnu. Nurrik on alati üks neist, kes nurru põristades saabujaid tervitab ning inimeste jalgu triikima hakkab lootuses saada uus võimalus.

Võib-olla arvab Joshi, et tema ise oli kodukaotuses süüdi ning peab nüüd kogu hingest pingutama, et kellegigi vääriline olla. Meie arvame aga, et Joshi on vägagi kuum «kaup» ning hoopis Joshi on see, kelle ees tulevased südamesõbrad kogu südamest pingutama peavad, et Joshi poolt valituks osutuda. Kes siis ei tahaks endale paimaiast, sõbralikku ja vägagi vinge nurrumootoriga parimat sõpra?!

Ta on vaktsineeritud, kiibitud ja kastreeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 23.12.2019. Kui sooviksid Joshile kodu pakkuda, siis palun võta turvakoduga ühendust info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles