VIDEO ⟩ Austraalias üllatas telkima läinud peret isukalt vetsupaberit söönud känguru

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Austraalias sõi känguru ühes avalikus tualetis isukalt vetsupaberit.
Austraalias sõi känguru ühes avalikus tualetis isukalt vetsupaberit. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Viimase nädala jooksul on maailmas inimesi tabanud vetsupaberipaanika, sest koroonaviiruse hirmus kiputakse just seda kaupa kokku ostma. Seetõttu võib pea kõikjalt leida ka pilte tühjadest tualettpabeririiulitest. Austraalias jäädvustas aga üks telkimisala külastaja video teistsugusest tualettpaberi-kriisist.

Lõuna-Austraalias Wilpena Poundi laagriplatsi tualletis isukalt vetsupaberit söönud känguru jäi silma seal 13. märtsil peatunud perele, vahendas Upi.

Vahva video jäädvustaja kirjutas, et nad on perega terve aasta mööda Austraaliat ringi reisinud, kuid see on esimene kord, kui nende teele sattus vetsupaberit isukalt söönud känguru.

«Võib-olla on jutud koronaviirusest levinud juba ka meie riigi kaugetesse põuastesse kohtadesse? Wilpena Pound asub Austraalia lõunarannikust umbes 6-tunnise autosõidu kaugusel. Siin on päris kuiv, tolmune ja räpane ning kängurud on turistide suhtes üsna taltsaks muutunud,» kirjutas looma filminud pere oma Youtube'i kanalil.

Pere rääkis juhtunust ka laagriplatsi eest hoolt kandvate ametnikega, kes teatasid, et järgmisel kuul plaanitakse ala ümber aed ehitada, et kängurud ei saaks rohkem wc-paberit varastada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles