PÄEVAKÄPP ⟩ Hellust otsiv Sõber hoiab inimesest 18 küünega kinni

lemmik.postimees.ee
Copy
Sõber
Sõber Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Mida mõtleb üks kass, kes on suure tõenäosusega olnud kodukass, kuid mingil põhjusel sattunud tänavale?

Kuidas suudab elus reetmist tunda saanud kass tänavalt turvakodusse jõudes taas inimesi pimesi usaldada? Kuidas hoida oma süda avatuna, kui oled haiget saanud? Mida tema silmad kõnelevad?

Need silmad räägivad ühest suure südamega kassist.

Suure hingega kassist.

Ning just seda Sõber ongi.

Kassipoiss Sõber on üks tõeline sõber. Julgeme väita, et Sõber on hetkel turvakodu üks siiramaid kasse. Nii lihtne, nii aus, nii siiras ja nii sõbralik. Ta kohe oskab osavalt südamesse pugeda ning ennast sinna igaveseks istutada.

Kuigi tegemist on pontsaka isaskassiga, on Sõber üks tõeline hellik, kes üritab turvakodus igal võimalusel inimese külje alla pugeda. Süles olles hoiab Sõber kõigi oma 18 küünega tugevasti inimesest kinni ning loodab, et temast ei lasta mitte kunagi lahti. Tema kiindumus inimeste vastu on nii suur ka pärast läbielatut ning ta sooviks lihtsalt, et keegi hoiaks ka temast kõigi oma «küüntega» kinni ning ei laseks temast iialgi lahti.

Kui sina igatsed oma ellu sõpra kogu eluks, siis kirjuta Sõbrale ja vii ta koju! Sõber on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 22.12.2019.

Kontakt: info@kassideturvakodu.ee. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles