Suri Marnie, sotsiaalmeedia üks armastatumaid koeri

lemmik.postimees.ee
Copy
Marnie 2016. aastal
Marnie 2016. aastal Foto: Ilya Savenok/AFP/Scanpix

Neljapäeval suri oma Los Angelese kodus 18-aastane koer Marnie, kes sai kuue aasta eest internetisensatsiooniks ja innustas inimesi vanemaid koeri adopteerima.

Shih tzu tõugu Marnie, kelle välimuse silmapaistvaimaks osaks oli suust välja rippuv keel ja ühele küljele vajuv pea, lahkus siitilmast vägagi väärikas eas ja rahulikult, vahendab The New York Times.

«Marnie suri rahus vanadusse,» kinnitas koera perenaine Shirley Braha, kes neljajalgse 2012. aastal varjupaigast võttis. Marnie tähelend sai alguse, kui Braha temast tehtud fotosid sotsiaalmeediasse postitama asus. Koerale pühendatud Instagrami-kontol on 1,8 miljonit jälgijat ning eluajal kohtus ta nii mõnegi maailmastaariga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marnie The Dog (@marniethedog) on

Braha sõnas, et Marnie paistis aru saavat, et on eriline ning nautis tähelepanu väga. «Kui rahvas tema ümber kogunes, hakkas Marnie ringi keksima ja poseeris kaameratele. Ma ei õpetanud teda seda tegema — tal kukkus see lihtsalt loomulikult välja,» kirjeldas koera perenaine. 

Naine lisas, et Marnie kuulsuse postiivseim külg oli asjaolu, et koer innustas inimesi varjupaigast võtma vanemaid neljajalgseid ja näitas, et ka seeniorkoerad saavad elu nautida. Viimastel päevadel oli koerake Braha sõnul loid, kuid endiselt heatujuline ja nautis isukalt oma lemmiktoitu, kanaliha. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles