PÄEVAKÄPP ⟩ Paimaniakist Vikerkaar ootab kedagi, kelle süda jäägitult võita

lemmik.postimees.ee
Copy
Vikerkaar
Vikerkaar Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Kasside Turvakodusse on jõudnud imearmas Vikerkaar, kes on paituste peale agar südameid röövima! Meie ei saa garanteerida, et pärast Vikerkaarest loo lugemist ja video nägemist sinu elu veel endine on, sest Vikerkaar lihtsalt viib endaga kõik meeled ja mõtted.

Kui Vikerkaar turvakodusse tuli, siis ei osanud vabatahtlikud oodatagi, missugust ohtu kassipiiga endast kujutab. Ta nägi välja nagu iga teine hoolealune — õrn, ettevaatlik ning ootusärev tundmatu ees — nii, nagu nad ikka esimesel päeval on.

Mõni hetk kohanemist ning see väikene Robin Hood alustas oma tööd! Juba esimesel õhtul said esimeste vabatahtlike südamed röövitud, järgmisel päeval võttis ta ette järgmised vabatahtlikud ning nüüd tundub, et Vikerkaar hakkab ka kõigi mõistust röövima, sest isegi turvakodust eemal viibides tahaks vabatahtlikud nii väga Vikerkaare juurde paitusi kinkima minna! Mis imeline jõud selle Vikerkaare sees küll on?

Tegelikult teame me ju küll — see on armastuse jõud!

Vikerkaar otsib endale päris isiklikku perekonda, kellele kogu see suur armastus kinkida! Usu meid, pärast Vikerkaarega kohtumist ei ole su elu enam iialgi sama. See on hoopis parem - täis suur armastust ja sõprust!

Mine juba kiiresti Vikerkaarele külla — Vikerkaar ootab kirju aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles