FOTOD ⟩ Loomakaitse Liit otsib kodu kümnele krapsakale kutsikale

lemmik.postimees.ee
Copy

Eestimaa Loomakaitse Liidu (ELL) seiklus Raffa ja Amare ning nende pesakondadega algas vahetult enne jõule, kui loomakaitsjatele teatati kahest tiinest koerast, kes elasid kehvades tingimustes. 

Raffa jõudis poegida vahetult enne, kui ELL ta enda hoole alla sai. Sündis 7 kutsikat, kellest üks suri peagi, teine paar päeva hiljem ning kolmas, nõrk ja pisike, sai päästetud tänu sellele, et kasvas üles lutipudeliga. Ülejäänud neli jäid ema kõrvale ja kasvasid tublideks kutsikateks.

Amare poegis õest täpselt nädal hiljem ning sõitis Raffaga samasse hoiukodusse. Amarel sündis 6 tervet ja prisket kutsikat. Kuna kutsikate isa pole täpselt teada ja emad on allapõlve kasvu, siis ilmselt kasvavad kutsikad varieeruvalt kuni põlveni.

Tänaseks on üks pesakond 10 ja teine 9 nädalat vana. Kõik on saanud korrektselt ussirohtu, esmase vaktsiini, kiibi ja passi. Seetõttu on käes aeg minna uutesse kodudesse, kuid need tuleb enne leida. 

Kodusid otsib ELL ka koeraemadele, kes enne uude koju minekut kindlasti steriliseeritakse. Iseloom on neil suurepärane ja mõlemad tahavad väga olla koos inimesega. Vanust on praeguseks aasta. Kutsikad ja nende emad asuvad Tartu lähedal.

Kodupakkujatel palub ELL kirjutada info@loomakaitse.eu. Loovutamine toimub loomakaitse liidu lepinguga ja loovtustasuga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles