Oma kassile pruuti otsinud Mart Sander sai loomasõpradelt nahutada (1)

Elu24
Copy
Mart Sander
Mart Sander Foto: Remo Tõnismäe

Peagi teleekraanidele naasev Mart Sander tegi eile sotsiaalmeediasse postituse, mis nii mõnelgi inimesel harja punaseks ajas. Nimelt otsis muusik ja kirjanik oma üheksakuusele kassile pruuti, et too kevadega kaasnevaid kihke rahuldada saaks. 

«Minu 9-kuusel kiisupoisil on tekkinud «inimlikud vajadused»... Ei näe seega muud varianti, kui panna siia kosjakuulutus,» kirjutas Sander kassipoegade ära andmiseks mõeldud Facebooki-gruppi. «Kui kellelgi Tallinnas on mõni peikat vajav kiisuneiu, siis võiks neile ühe romantilise deidi korraldada!»

Sander pani aga oma postituse kommentaarid peagi lukku — loomasõbrad püüdsid teda veenda, et selline käitumine on põhjuseks, miks Eesti varjupaigad hiirekuningatest pungil on ning et kassipoegade tahtlik juurde tootmine on vägagi taunitav mõte. Ühe kommenteerija hinnangul on kasse Eestis niigi palju, teise sõnul aga vähendab iga uus kassipoeg võimalust, et mõni praegu kodu otsiv kass omale pere leiab. 

Kommenteerijale, kes soovitas aga kass lihtsalt kastreerida lasta, et sarnast olukorda uuesti ei tekiks, vastas mees, et seda teed ta minna ei kavatse. «Kui siin on mõni inimene, kes ei taha kohe noaga kassi suguelunditesse karata, siis võtke privas (privaatsõnum - toim) ühendust,» pahandas Sander ja lisas, et püstitas lihtsalt küsimuse, mitte ei soovinud filosoofilist arutelu teemal kes elusolenditest oleks väärt järglasi saama ja kes tuleks ära kohitseda. 

Originaalpostitus on nüüdseks küll kustutatud, kuid arutelud telenäo kosjakuulutuse üle käivad teistes loomagruppides jätkuvalt. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles