Koera tühi kõht lõppes omaniku jaoks 2300-eurose kliinikuarvega

lemmik.postimees.ee
Copy
Mops Patrick pistis nahka perenaise kihlasõrmuse
Mops Patrick pistis nahka perenaise kihlasõrmuse Foto: SHELBY ANN PERRY / CATERS NEWS/SHELBY ANN PERRY / CATERS NEWS/Scanpix

Üks suure isuga koer peab tänama õnne, et ta elus on. Nimelt õnnestus neljajalgsel kätte saada oma perenaise kihlasõrmus, mille ta seejärel alla neelas. 

USAs Atlantas elav Shelby Ann Perry võttis ühel õhtul oma kihlasõrmuse sõrmest, et see patsi punumise ajal tema juustesse ei takerduks. Ühel hetkel märkas naine, et tema kõrval põrandal lesival mops Patrickul tundus midagi suus olevat. Koera hammaste vahelt midagi ei paistnud, kuid oma õuduseks avastas Perry, et tema kihlasõrmus oli kadunud. 

Perry hirm sai veterinaari juures kinnituse — Patrick oli sõrmuse tõepoolest alla neelanud ja ohtlikus olukorras, sest sõrmuse teravad otsad oleksid võinud koerale saatuslikuks saada. Juhtum lõppes siiski õnnelikult ning sõrmus saadi koera kõhust endoskoopia käigus kätte. Küll aga läks see maksma 2500 dollarit ehk pea 2300 eurot.

Sõrmus koera kõhus
Sõrmus koera kõhus Foto: SHELBY ANN PERRY / CATERS NEWS/SHELBY ANN PERRY / CATERS NEWS/ Scanpix

«Patrickul on kombeks põrandale jäetud asju süüa, kuid talle meeldib ka tähelepanu ja ta oskab millegi närimist teeselda, mismõttu ei tundnud ma esialgu põhjust muretseda,» selgitas Perry. «Ma olin absoluutselt veendunud, et ta ei olnud sõrmust alla neelanud, aga käik loomaarsti juurde kinnitas vastupidist.»

Naine lisas, et sõrmus kõhust tervena välja ei tulnud — paar väiksemat vääriskivi jäid kadunud, keskse safiiri leidis ta aga magamistoa põrandalt. Õnneks on väärtuslik ehe kindlustatud ning kõik kadunud kivikesed saavad asendatud. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles