Koer päästis kurdi perenaise tulesurmast

lemmik.postimees.ee
Copy
Kirsten Callander ja tema koer Pickle.
Kirsten Callander ja tema koer Pickle. Foto: Lucy Ray / CATERS NEWS/Lucy Ray / CATERS NEWS / Scanpix

Kurt inglanna Kirsten Callander saab tänu koer Pickle'ile tähistada teist sünnipäeva: kutsa andis talle märku keset ööd lahvatanud tulekahjust, võimaldades naisel ohukoldest põgeneda. 

Callander rääkis veebilehele Metro, et Pickle tuli keset ööd teda nügima ja lakkuma ning kui naine ärkas, andis koer talle märku, et korteris on midagi valesti. Koera järel magamistoast lahkudes avastas Callander, et korter oli täitunud suitsuga, haaras neljajalgse sõbra ja põgenes.

Tulekahju oli alguse saanud Callanderi korteri kõrval olevas majas, kuid suits oli imbunud ka ümberkaudsetesse hoonetesse. Et Pickle ronib perenaise äratamiseks voodisse vaid hommikuti, sai Callander kohe aru, et midagi oli tõsiselt valesti ja jõudis nii õigeaegselt tegutseda. 

«Kui mul poleks Pickle'it, poleks mind enam siin,» sõnas Callander. «Ta päästis ilma mingigi kahtluseta mu elu — ta on mu parim sõber ja nüüd ka päästeingel.» Ta lisas, et kuna hakkab peagi abielluma, on koeral tema pulmas nüüd pruutneitsi roll, sest ilma tema tubli tegutsemiseta oleks tähtis päev traagilisel kombel olemata jäänud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles