Päevakäpp ⟩ Mazikeen hüljati aastate eest julmalt

lemmik.postimees.ee
Copy
Mazikeen
Mazikeen Foto: MTÜ PESALEIDJA

Umbes nelja aasta eest peatus ühe Tartumaa teeäärse talu kõrval auto, kust tõsteti välja kass. See oli Mazikeen, hirmul ja teadmatuses. 

Maze ei osanud muud teha, kui sealsamas oodata. Iialgi ei või teada – äkki pere tuleb tagasi? Mazikeen jäi teeäärsesse tallu ja leidis peavarju vanast kanalast. Talupere andis Mazikeenile süüa ja leppis sellega, et neil elab kanalas üks nurrik. Varsti polnud aga Mazikeen enam üksi: ta sai emaks ja peagi tuli teeäärsesse tallu veel üks kass. Talupere ei osanud teha muud, kui nurrikutele süüa anda, aga peagi kasvas paar kassi suureks kolooniaks.

Maze jõudis Pesaleidja hoiukodusse 2018. aasta detsembri keskel. Ta sai lahti parasiitidest, ta sai pehme sooja pesa ja paar mänguasjagi. Maze oli aga esimesed paar kuud nii segaduses ja hirmul, et ei osanud teha muud kui inimesele kallale hüpata. Vaikselt, õige tasapisi meenus Mazikeenile, et tegelikult on paid imemagusad ja mõnusad.

Täna on Maze valmis leidma oma pere. Tõelise pere, kellega koos olla õnnes, pasteedis ja lõpuni! Maze ei karda enam inimest ja naudib südamest paitamist ning mängimist. Järsud kiired liigutused ja sülle võtmine on veel hirmus, aga oma pere seltsis möödub kindlasti seegi.

Maze saab vahvalt läbi ka teiste kassidega ja oskab oma toidupalukesi jagada. Mazikeen on umbes viieaastane ja ootab oma pärisperet Tartu hoiukodus.

Kui sina võiksid olla Mazikeeni uus omanik, tutvu kiisuvõtja tingimustega SIIN ja saada oma kodupakkumine teele! 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles