Päevakäpp ⟩ Südatalvel surmast päästetud Tufty ootab uut algust

lemmik.postimees.ee
Copy
Tufty.
Tufty. Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Pisikene mustvalge kassipoiss Tufty oli juba pikalt Tartu linna tänavatel ringi paterdanud ning ennast viimaks ühe heasüdamliku mehe hoovi sisse seadnud. 

Iga päev kindlal kellaajal oli Tufty platsis, ootas kosutavat suutäit ning pehmeid paitusi. Kuna sellel mehel oli endal juba kolm kassi, siis parim, mis ta teha sai, oli Tufty eest õues hoolt kanda.

Ühel päeval aga oli midagi juhtunud — Tufty kössitas maja ees ja oli loid. Heasüdamlik härra kiirustas loomakliinikusse ning selgus, et kassipoisil on kõrge palavik ja vereproov näitas põletikku. Sealt alates saigi Tuftyga tuttavaks MTÜ Kasside Turvakodu. Vabatahtlikud otsustasid Tuftyle abikäe ulatada, võtsid ta enda hoole alla ning aitasid tasuda ravikulud. Hoole ja hellituse abil on kassipoiss kenasti tervenenud ning ootab nüüd oma päriskodu.

Hoiukodus kohanemiseks vajab Tufty veidi aega, kuid tänaval elades siblis ta oma kaitseingli jalge ees ja lasi kenasti paitusi teha. Kindlasti harjub Tufty varsti tubase eluga ja vajub taas paituste lõksu! Ehk võiks Tufty paituste lõksu langeda päris oma kodus, sinu juures?

Kui sina tahaksid pakkuda sellele vahvale kassipoisile päriskodu, siis kirjuta Tuftyle aadressile info@kassideturvakodu.ee!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles