Sinu uus sõber? ⟩ Loomakaitse seltsis ootavad kodu kaks rotiplikat

lemmik.postimees.ee
Copy
Ehk on siin pildil üks sinu uutest sõpradest?
Ehk on siin pildil üks sinu uutest sõpradest? Foto: Eesti Loomakaitse Selts

Eesti Loomakaitse Seltsil (ELS) on kaks armsat rotitüdrukut, kes otsivad endale päris oma kodu ja oma inimest. Rotid on sündinud septembris ja kasvavad veel veidi.

Suurem tume rott on vaid kõhu alt valge ja tal on sabaots puudu. Väiksem rott on aga üleni musta-valge kirju. Tume rotipiiga on inimpelglik, kuigi on viimaste nädalatega muutunud järjest usaldavamaks. Ta on uudishimulik, nautides väga vabalt ringi jooksmist ja maailma avastamist. Väiksem kirju rotipreili on inimestega usaldav ja sõbralik ning harjub iga päevaga veel julgemaks, kuid ta hoiab väga kodu ja puurist eemale ei julge veel eriti minna.

Tume rott vajab väga teiste rottide seltsi, üksi olles muutub ta kurvaks, seetõttu oleks tore, kui rotid saaksid minna ühisesse koju või saaks vähemalt tume rott kolida kuhugi, kus mõned sõbrad juba ees ootamas. 

Varem juhtus, et tume rott võis hirmu tundes enesekaitseks hammustada. Viimasel ajal aga seda enam juhtunud ei ole. Nädala ajaga on rotitüdrukud ära õppinud kutsumise peale sööma tulema. Eriti maitseb neile beebipüree.

Kui arvad, et kumbki rottidest võiks sinu juurest endale oma elamise leida, siis täida ELSi lehel loomasoovija ankeet. Loovutustasude kohta leiab info siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles