Päevakäpp ⟩ Imelise muutuse läbinud ilveskass Tikker otsib kodu

lemmik.postimees.ee
Copy
Tikker
Tikker Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Kassipoiss Tikker saabus Kasside Turvakodusse 2019. aasta juulikuus. Esialgu pelglik ning tahumatu kassipoiss meenutas vabatahtlikele ühte tõelist ürgset ilvest, kuid igast kassist saab paikass, kui tema südant soojendada. 

Nii juhtuski, et loetud kuude pärast oli see väike ilvespoiss langenud paituste lõksu ning ta võiks nüüd vabalt turvakodus Paikursuseid tegema hakata.

Tikker on üks tõeliselt malbe ja tagasihoidlik hurmurkass. Muidugi on temalgi veel hetki, mil ta on ebakindel, kuid vabatahtlikud näevad, kuidas Tikker oma koheva kasuka all iga päevaga aina rohkem sulab. Oh kui väga nad tahaks juba teada, missugune Tikker päriskodus olema hakkab… Kindlasti üks suur pai- ja kaisukass, kes oma inimesest sammugi maha ei jää.

Selleks, et teada saada, milline paikassi potentsiaal Tikris peidus on, on vaja aga ühte väga head ja toredat päriskodu. Kui sina tahaksid olla see, kes Tikrist juba õigepea vahvaid kodu-uudiseid hakkab saatma, siis anna sellest märku!

Tikker on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 30.07.2019. Päästetud Viimsi kolooniast. Kontakt: info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles