Aianduskeskus Gardest ootab neljajalgseid koos omanikega lemmikloomapäevale

lemmik.postimees.ee
Copy
Lemmikloomapäevale on oodatud ka neljajalgsed kaaslased
Lemmikloomapäevale on oodatud ka neljajalgsed kaaslased Foto: Gardest

Laupäeval, 8. veebruaril algusega kell 12 korraldab kodu- ja aianduskeskus Gardest lemmiklooma liikumispäeva, kus põhifookuses on lemmikute liikuvad ja tervislikud eluviisid.

Sel päeval on Gardestis kohal agility MMi võitja Marta Miil, koerte füsioterapeut Ruudu Asveit, koertekooli Säde esindajad koos trikikoertega ja lemmikloomatoodete esindajad, kes jagavad häid nõuandeid ja soovitusi. Lisaks saab kohapeal oma koeraga kaasa lüüa vahvas takistusraja võistluses ning loosiauhinnad ootavad nii neljajalgseid kui ka nende omanikke. Lastega tuleb lustima kõikide suur lemmik koeratüdruk Lotte ning lõbusaid hetki saab jäädvustada fotoboksi abil.

«Gardesti lemmikloomapäevast on välja kujunemas tore traditsioon, mille eesmärgiks on pakkuda loomaomanikele vähemalt kaks korda aastas võimalust koos oma lemmikute ja perega meie juures üks mõnus päev veeta ning samas ka uusi teadmisi koguda,» selgitas Gardesti ostujuht Marrit Raid. «Hoolime lemmikute tervisest ja heaolust ning soovime osalejaid neil teemadel harida ja suunata tegema oma lemmiku jaoks parimaid valikuid – seda nii igapäevaste tegevuste kui ka toitumise osas. Nii kutsumegi esinejaid erinevatel teemadel, mis võiks huvitada kuulajat ja talle igapäevaelus reaalset kasu tuua. Alati mõtleme ka sellele, et lastelgi sel ajal meie juures midagi toredat teha oleks.» 

Põhifookus on sel päeval küll koertega seotud teemadel, aga oodatud on ka kõik kasside, näriliste ja lindude omanikud ja lemmiku võtmist alles plaanivad inimesed.

Koerasportlane Marta Miil, kes on muuhulgas agility MM-hõbe- ja kuldmedali võitja, räägib lemmikloomapäeval agility'st üldiselt ja sellest, kuidas ta nii MM- kui ka teiste auhindadeni on jõudnud. Martaga kaasas on tema koer Dexi.

Eesti Maaülikoolis tegutsev loomade füsioterapeut Ruudu Asveit annab ülevaate sellest, millega loomade füsioterapeudid tegelevad, millal nende poole on vajalik pöörduda, mida silmas pidada koeraspordiga tegelemisel ja kuidas tagada loomade tervislik toitumine.

Koerteklubi Säde tutvustab oma tegevusi ja viib läbi meelelahutusliku võistluse kõigile koertele. Kavas on lõbusa takistusraja läbimine nii koertele kui ka nende omanikele ja kiiremaid ning osavamaid ootavad auhinnad. Kohal on Säde trikikoerad, kes samuti rajal oma oskusi demonstreerivad.

Osalemine on kõigile tasuta!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles