Video ⟩ Kõõrdsilmne kass teenib omapärase välimusega tuhandeid dollareid

lemmik.postimees.ee
Copy
Kass Belarusel on sotsiaalmeedias enam kui veerand miljonit jälgijat
Kass Belarusel on sotsiaalmeedias enam kui veerand miljonit jälgijat Foto: my_boy_belarus / Instagram

San Franciscos elab kass nimega Belarus, kelle välimuse omapäraseimaks osaks on tema püsivalt kõõrdis silmad. Varjupaigast pärit kass on sotsiaalmeedias populaarseks saanud ning tema tuntus aitab nüüd teisigi varjupaigaloomi.

Belaruse perenaine Rachel Krall ei pidanud end kunagi kassiinimeseks, kuid kui ta Belaruse pilti nägi, ei suutnud ta vastu panna soovile kassiga tutvuma minna ning võttiski ta lõpuks omale. 

Vaatamata kõõrdsilmsusele saab Belarus kassieluga hästi hakkama ning on uudishimulik ja mänguhimuline. Rachel hakkas kiisust tehtud fotosid postitama Instagrami, kus Belarusel on nüüdseks enam kui 250 000 jälgijat. 

Kassi üllatav populaarsus tekitas Rachelis soovi seda millekski heaks ära kasutada. Nii lõigi ta käed heategevusorganisatsiooniga Bonfire, et luua kollektsioon särke, mida kaunistab Belaruse pilt. Kogu riiete müügist saadud tulu läheb heategevusele ning praeguseks on Belarus teeninud üle 12 000 dollari. Muuhulgas on toetatud kohalikke loomade varjupaiku, loomapäästeorganisatsioone ning Sonoma maastikupõlengutes kannatada saanud loomade ravi. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles