Päevakäpp: öökullkass Mustu sobiks suurepäraselt raamatukangelaseks

lemmik.postimees.ee
Copy
Mustu
Mustu Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Kassipoiss Mustu elupäevad said alguse Narva tänavatel, kuhu ta ühe kodutu kassiema pojana sündis. Tema esimesteks mänguasjadeks olid asfaldil veerevad puulehed ning esimesteks pesadeks öisest kastest märjad samblatutid. 

Mustu õnneks sattus tema teele üks kassiingel, kes ta kinni püüdis ja tuppa sooja viis. Mustu elas aasta aega oma leidja juures pisikeses hoiupuuris, kuid seejärel otsis leidja Mustule Kasside Turvakodu kaudu abi. Nüüd ongi Mustu juba enam kui aasta turvakodu seinte vahel ringi patseerinud.

Kui me Mustu senist elukäiku ei teaks, siis me võiks vabalt öelda, et Mustu on hoopis «Harry Potteri»-raamatutest välja astunud võlur. Ta võiks vabalt olla mõni mugudest huvitatud õpetaja, kes ennast mustaks kassiks oskab muundada ja päevast-päeva inimeste tegemisi turvakodus jälgib. Õhtuti viskab Mustu endale nähtamatuks tegeva mantli selga ning kappab hobugreifi seljas lohesid loendama, et siis taas hommikul turvakodus olla, kui vabatahtlikud saabuvad.

Meil on suur huvi, kas Mustu on siis kassiks muundunud võlur või mitte. Kõige paremini saaksime selle teada, kui sina talle päriskodu pakuksid! Mustule kodu pakkumiseks kirjuta aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles