Päevakäpp ⟩ Üksikema Charlotte otsib kaaslast kogu eluks

lemmik.postimees.ee
Copy
Charlotte
Charlotte Foto: MTÜ PESALEIDJA

Saku vallast, Üksnurme külast pärit Charlotte kasvatas üksinda ühte vahvat triibulist ja täpikõhtudega pesakonda. Pesaleidja hoiukodusse kolis ta koos oma kuue pojaga möödunud aasta augustis.

Kuna Charlotte'i ja tema poegade järgi keegi ei igatsenud, asus perekond oma päriskodu otsingutele. 

Charlotte räägib enda kohta ise:

«Vanuseks arvatakse mul olevat poolteist kuni kaks aastat, kuigi päris kindlaks seda määrata on raske. Olen kirjude sokkidega punakaspruun triibik, kasvult väikene, ning suuremaks ilmselt ei kasva ka. Varasema elukorralduse tõttu olin hoiukoju saabudes hirmus kleenuke, aga hoiukodus hea söögi peal olen tänaseks juba normaalkaalus.

Kuigi äkilised käeliigutused mind mõnikord ehmatavad, armastan ma üle kõige maailmas inimest ja olen valmis ületama kõik takistused, et olla inimese kõrval. Kui ma parajasti ei nuru paisid, siis ma kindlasti istun külg tihedalt vastu inimest surutud, igaks juhuks saba puhkamas inimese esireiel, et ta kuhugi põgeneda ei saaks.

Mulle meeldib väga süüa erinevaid konserve ja neid krõbinaid, mida hoiukodu meile pakub. Isegi teistega jagama olen nõus. Õpin oma pisikeselt pojalt isegi mängulisust, ajan tänaseks taga nii sulepulka kui ka palli. Kratsin korralikult kratsipuid, käin korralikult liivakastis, aga võin öelda ka seda, et ma eelistan katusega liivakasti, see on kuidagi turvalisem ja kindlam. Olen saanud kiibi, ussirohukuuri ning käinud ära ka steriliseerimisoperatsioonil, millest praegu ilusti taastun.

Ootan suure huviga, et minu lapsed ja ma ise leiaksime päriskodud. Vabatahtlikud räägivad, et mul on ilmselt kunagi kodu olnud, sest ma olen nii sõbralik. Ehk on neil õigus, ma ei mäleta seda aega. Kui sa ei saa mulle ja mu poegadele lubada, et oled igavesti meie inimene, siis meie ei saa lubada, et oleme sinu kassid. Külla võid mulle aga kindlasti tulla. Kõik paid võtan vastu, aga ainult siis, kui sa mulle selleks veidi aega annad.

Minuga lähemalt tutvumiseks loe läbi Pesaleidja loovutustingimused, täida loomasoovija küsimustik ning sinuga võetakse esimesel võimalusel ühendust. Peatse kohtumiseni!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles