Sellel naisel on töö, mis on tõenäoliselt kõikide loomasõprade unistus

lemmik.postimees.ee
Copy
Niki Sohrabkhani
Niki Sohrabkhani Foto: Mercury Press/Mercury Press/Scanpix

Niki Sohrabkhani on naine, kelle tööd tahaks endale tõenäoliselt enamik loomasõpru. Kas oskad pakkuda, millega võiks tegu olla?

Kui sa mõtled oma unistuste tööst, siis kujutled end ehk popstaari, kuulsa kirjaniku või professionaalse sportlasena. Võib juhtuda ka, et soovid õigluse jalule seada advokaadina või valmistada imemaitsvaid roogasid kokana töötades.

Valik võib osutuda ka mõne sellise ameti kasuks, mida mõni aeg tagasi isegi ei eksisteerinud - näiteks suunamudija või taskuhäälingu toimetaja.

Juhul kui sa olid kõikidest eelnevatest ametikohtadest juba kuulnud, siis on meil veel üks kaart varuks. Nimelt on olemas töökoht, mis on samal ajal nii veider kui ka imeline. Tuleb välja, et sa võid saada palka selle eest, et korraldad koertele pidusid. Jah, päriselt!

Nimelt töötab Londonist pärit 54-aastane Niki enda loodud ettevõttes The London Dog Party Company.

Kahte kuldset retriiverit omav loomasõber Niki sai idee omapärase äri alustamiseks siis, kui ta töötas rahvusvaheliste ürituste organiseerijana. Lisaks muudele üritustele tuli tal ükskord korraldada pidu kahekümnele koerale. See üritus osutus nii menukaks, et ta otsustas oma vanast tööst loobuda ja alustada enda äriga.

Nüüd ongi Niki tööks planeerida meie karvastele sõpradele glamuurseid pidusid. Kõige odavama paketi hinnaks on 595 eurot kahe tunni eest.

Näiteks eelmisel aastal korraldas Niki üheskoos oma viieliikmelise tiimiga 30 erinevat üritust nii Londonis, New Yorgis kui ka Los Angeleses. «Koerasõbrad arvavad, et meie peod on vapustavad, mitte-koerasõbrad peavad meid aga sõgedateks,» ütles Niki.

Kas sina kasutaksid Niki poolt pakutavat teenust? Või tahaksid hoopis tema asemel olla ja neid ise korraldada?

Mõned näited, mida üks koertele korraldatud pidu endast kujutab:

Foto: Mercury Press/Scanpix
Foto: Mercury Press/Scanpix
Foto: Mercury Press/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles