Päevakäpp: Kurrexi hertsog Harry tahab turvakodu kuningriigist välja astuda

lemmik.postimees.ee
Copy
Harry
Harry Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Oh, häda! Vaid mõned nädalad on jõudnud Kurrexi hertsog Harry turvakodus olla, kui juba on lahti rullunud suur draama. Ilma vabatahtlikega läbirääkimata on Kurrexi hertsog Harry otsustanud turvakodust välja astuda — juba täna, kohe praegu, nüüd!

Turvakodu kuningriigi tabloidid on oma kaamerad ja diktofonid valmis pannud, et kiiresti hertsogilt kommentaari saada. Juba on hakanud ilmuma esimesed artiklid pealkirjadega «Kas Kurrexi hertsog sõi pahaks läinud kala ja läks hulluks?» ning «Kurrexi hertsog Harry – kuningliku pere kannataja või tulihingeline mässaja?».

Küll oletatakse, et Harry pea on segi ajanud vastaspuuris istuv punapäine kassipiiga Meghan, küll arvatakse, et põhjus peitub tülis kassipoiss Gustaviga, keda Harryga tihti segi aetakse ning lausa kaksikvennaks peetakse. Kuid kus peitub tõde?

Mis turvakodu vabatahtlikel muud üle jääb, kui Harryga nõustuda ning kassipoiss oma elu peale lasta. Seetõttu otsivadki nad nüüd Harryle armastavat päriskodu, kus oma iseseisvat elu alustada tõelise kuningakassina.

Harry ootab kirju aadressile info@kassideturvakodu.ee Harry on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 17.01.20.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles