Koer sõidab lustakal põhjusel iga päev üksi bussiga

lemmik.postimees.ee
Copy
Eclipse on tuttav kõigi bussijuhtidega
Eclipse on tuttav kõigi bussijuhtidega Foto: Robbie Lauren / Facebook

Seattle'is elav koer Eclipse on kohalike seas omamoodi kuulsus. Teda võib iga päev kohata bussis üksi sõitmas, et koerteparki mängima minna. 

Labradori ja mastifi segu Eclipse armastab väga mänguplatsil käia ja uute koertega tutvuda. Kui varem käis kutsa peremees Jeff Young temaga alati kaasas, siis nüüd oskab nutikas Eclipse ise õigele bussile minna, veedab paar tundi lustides ja sõidab siis taas tagasi koju. 

Oma lemmiku ande bussiga koerteparki sõita avastas Young juhuslikult. Ühel päeval jõudis buss kohale enne, kui mees oli oma sigareti lõpetanud. Kannatamatu Eclipse hüppas bussi, uksed sulgusid ja läinud koer oligi. Paar peatust hiljem astus ta maha ja Young leidis lemmiku koertepargist mängimast. 

Eclipse teab täpselt, kuhu ta minna tahab.
Eclipse teab täpselt, kuhu ta minna tahab. Foto: Robbie Lauren / Facebook

Sellest päevast peale käib Eclipse pargis üksi ning on tuttavaks saanud kõigi bussijuhtidega. Ka reisijatele pakub tema kohalolu palju rõõmu ning Eclipse võtab hea meelega vastu kõik talle antavad paid. Isegi kohalik politsei on koera reisimarsruudist teadlik ning asjale heakskiidu andnud. 

Eclipse'i vahvat lugu jagas sotsiaalmeedias ameeriklanna Robbie Lauren, kelle detsembri lõpus tehtud postitust on jagatud pea 300 000 korda. Lauren kinnitas, et koera peremees usaldab oma lemmikut täielikult ning teab, et kui Eclipse on isu täis mänginud, tuleb ta alati koju tagasi. Koerale on tehtud ka eraldi Facebooki-leht ning varsti-varsti on tal täis 50 000 fänni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles