ENNE JA PÄRAST ⟩ Kõrvadeta kass sai elumuutva kingituse

lemmik.postimees.ee
Copy
Kass Lady
Kass Lady Foto: Dane County Humane Society / Facebook

Ühe USA loomade varjupaigas töötava naise näputööoskus aitas uue kodu leida kassile, kes oma kõrvadest õnnetult ilma oli jäänud. 

Wisconsini osariigis tegutseva organisatsiooni Dane County Humane Society (DCHS) hoole alla saabus detsembris haige kass, kellelt tuli eemaldada kõrvad. Päästa polnud kahjuks midagi — tänavakass Lady väliskõrvad olid nii viletsas seisus, et tema enda heaolu nimel otsustati need ära lõigata.

Üks töötaja tegi kiisule aga kingituse, mis aitas tal kodu leida. Kuigi Lady taastus operatsioonist edukalt, kartsid varjupaiga töötajad, et tema eriline välimus võib inimesi eemale peletada. Seetõttu otsustas üks neist näppudele valu anda ja heegeldas paari lillasid kõrvu, mis paeltega kiisu pea ümber seoti.

Loomulikult jagas DCHS Lady fotosid ka sotsiaalmeedias, kus need kiirelt tähelepanu koguma asusid. Ei läinud kaua, kuni varjupaigaga võttis ühendust neid näinud inimene, kellele Lady südamesse puges. 

Kassile kõrvad meisterdanud Ash Collins rääkis CNNile, et loomade nimel on tema ja teised varjupaiga töötajad valmis tegema kõike ning ta on õnnelik, et tema heegeldamisoskused kasuks tulid. «Vahvad kõrvad võimaldasid Ladyl silma paista ja endale kodu leida — mul on väga hea meel, et sain selles samuti osa mängida,» rõõmustas Collins.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles