Video: Venemaal läksid tsirkusest põgenenud elevandid tänavatele jalutama

lemmik.postimees.ee
Copy
Elevandid Jekaterinburgis
Elevandid Jekaterinburgis Foto: Anna Dubrovskaya/AP/Scanpix

Kui Venemaa põhjaaladel võib tänavatel kohata jääkarusid, siis Jekaterinburgi elanikud said oma silmaga näha kahte lumes sumpavat elevanti. 

Elevandid pääsesid linna peale luusima 23. jaanuaril. Üks kahest londikandjast ületas tiheda liiklusega tee ja asus siis lumes püherdama. Elevanti takistada püüdnud mees, kes loomal londist haaras, sai aga obaduse ja libises teisele poole tänavat. 

Kohalik tsirkus teatas, et elevandid Karla ja Ranni kuuluvad Itaalia firmale, mis Jekaterinburgis aastavahetuspühade ajal etendusi andis. Kuigi tsirkusetrupp püüdis loomi veokitesse meelitada, ei tundnud elevandid selle vastu huvi. Ranni jäi küll talle tuttavate inimeste lähedusse, kuid Karla läks linna uudistama. 

Talitajatel õnnestus lõpuks Karla esijala külge köis siduda, ent looma juhtimiseks läks vaja tosinat tõmbajat. Veidi aega mängis elevant veel lumes, kuid läks siis vastumeelselt tsirkuse töötajatega kaasa. «Elevandid tahtsid enne eesootavat pikka reisi uusi kogemusi ja seda nad ka said,» kommenteeris tsirkuse esindaja. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles