Naine leidis tööle saabudes eest pea peale pööratud kabineti, sissemurdjaks osutus...

lemmik.postimees.ee
Copy
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Shutterstock

Eelmisel esmaspäeval avastas austraallanna Bree Blakeman tööle saabudes, et keegi oli tema kabinetis kaose korraldanud. Süüdlaseks osutus väike kukkurloom kuskus, kes kuriteopaigalt tabati. 

Blakeman, kelle töökohaks on Canberras asuv Austraalia Rahvuslik Ülikool, arvas esialgu, et keegi oli tema kabinetti sisse murdnud ja sealt midagi otsinud. Raamatud olid riiulitelt välja kistud, kaardid ja paberid põrandale lükatud ning laes haigutas auk. 

Tuba põhjalikult üle vaadates avastas naine, et ei olnud seal üksi — sissemurdjaks oli kuskus, kes Blakemani arvuti taga istus. Alles siis pani naine tähele toapõrandal ja oma töölaual kuivavaid pabulaid ja uriiniloike. 

Kuskus oli end arvuti taha istuma sättinud
Kuskus oli end arvuti taha istuma sättinud Foto: Bree Blakeman / FF_notes / Twitter

«Ta tundus päris hirmul olevat. Arvestades seda, kui palju raamatuid ta põrandale lükanud oli, püüdis ta tõenäoliselt mööda riiuleid laeauguni pääseda, kuid see jäi liiga kaugeks,» selgitas Blakeman veebilehele Buzzfeed. «Ronimine väsitas ta omakorda veelgi rohkem ära ja nii ta toanurka istuma jäi.»

Blakeman jättis loomale joogivett ja tüki porgandit ning lahkus siis toast, et loomapüüdjad kutsuda. Neid oodates jagas naine oma kogemust sotsiaalmeedias ning tema postitus on nüüdseks saanud sadade tuhandete inimeste tähelepanu. 

Et kuskus kätte saada, seadsid spetsialistid kabinetti puuviljadega täidetud püügipuuri. Karvakera aga sinna minemisest ei huvitanud ning veel järgmisel pärastlõunalgi istus ta ikka Blakemani toas. Alles kolmapäeva, 22. jaanuari hommikul teatas Blakeman, et kuskus oli kadunud — püügipuuri ta ei läinudki ning suutis tõenäoliselt lõpuks läbi laeaugu ronida ja põgeneda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles